Etusivu!
Til dinferie.dk  Till dinsemester.se 
Takaisin
Valitse matkakohde
Saapumispäivä
Lisätietoja
Matkan kestoaika
Aikuisten lukumäärä
Lasten (2-12 v) lukumäärä
Alle 2v lapsia
Hotellihuoneiden-
tai huoneistojen
lukumäärä

Halpa loma
Halpa loma: Ajattelu uusiksi seuraavaa matkaa tilatessasi! Meiltä majoitus - hommaa itse kuljetus! Näin tulee lomastasi useimmiten edullisempi kuin perinteisestä charterlomasta! Tänä päivänä on käytettävissäsi monta uutta halpalentoyhtiötä! Voit nyt itse suunnitella loman mielesi mukaan ostamalla halvan lentolipun ja tilaamalla sinunlomasi.comista loma-asuntosi.Täten lomastasi muodostaa halvin aikoihin!! Ja mikä parasta: säästät selvää rahaa !

 Etsi tästä halpa lomasi

Sinunlomasi.com tarjoaa mahdollisuuden aivan uudenlaiseen ajatteluun suunnitellessasi seuraava lomaasi! Hommaa itse kuljetuksesi ja vuokraa meiltä loma-asuntosi. Halusitpa sitten 5-tähtisen hotellin, miellyttävän lomahuoneiston tai huvilan. Tänäpäivänä on käytettävissäsi monta uutta halpalentoyhtiötä, joten lomastasi voi muodostua halvin aikoihin!!

Sinunlomasi.com'in sivuilta löydät nopeasti lomamajoituksesi ja vain parilla klikkauksella tilaat sen on-linesta. Helppoa ja kätevää. Sinunlomasi.comin sivuilta voit valita 450 erilaista lomamajoitusta, jotka sijaitsevat 130 lomakohteessa ja 22 eri maassa. Jos teitä on matkustamassa monta henkilöä yhdessä voitte etsiä ja varata lomamajoituksen yhtä aikaa. Loistavaa perheellisille ja porukoille !

Esittelemme useita erittäin tunnettuja hotelliketjuja tarjoten hotellihuoneita ja huoneistoja ympäri maailmaa: idässä sijaitsevasta Thaimaasta aina Meksikoon lännessä.
Muun muassa voit varata asunnon seuraavista hotelliketjuista: Riu Hotels & Resorts, Iberostar, VIVA Hotels& Resorts, Grecotels ja Grupotel. Meillä on lukuisia All Inclusive - hotelleja, useita kylpylähotelleja (joissa sielu ja keho lepää), suurkaupunkihotelleja ja muutamia ihania huviloita, joissa on oma uima-allas. Tämä vaihto on sinulle, jolle henkilökohtainen rauha on tärkeää.

Sinunlomasi.com' illa olet matkalla "omin neuvoin" . Asunto ja matka tilataan erikseen. Täten lomavaihtoehdot ovat lukemattomat ja pystyt muokkaamaan loman, joka sopii juuri sinulle ja perheellesi. Nyt sinua ei enää sido tietyt lähtöpäivät tai lomanpituudet. Sinä päätät itse, onhan kyseessä sinun lomasi!!!

sinunlomasi.comin takana on kokenut tiimi. Olemme olleet monen monta vuotta matkailualalla. Meillä on kokemusta mitä tämän päivän nykyaikainen matkailija vaatii lomaltaan ja asunnoltaan. Koko ajan lisäämme ohjelmistoomme uusia lomakohteita ja loma-asuntoja. Pyrkimyksemme on tarjota sitä, mitä asiakkaamme haluaa. Tarkoituksemme on, että asiakas löytää suurimmasta valikoimasta parhaan vaihtoehdon edulliseen hintaan !


Tervetuloa


Halpa loma
www.sinunlomasi.com ... halpa loma ...

Hotellihinnat - Www.sinunlomasi.com


Halpoja hotelleja Lontoossa - Www.sinunlomasi.com


Halpa hotelli/ halpoja hotelleja - Www.sinunlomasi.com
Leveret af Knappe & Kragh

Hjemmesiden er bygget i en Web123.dk


Agents Login   Etusivu . Maksut . Ehdot . Yritysinfo . Ota Yhteyttä
© dinferie.dk A/S (Denmark) - sinunlomasi.com